Odvoz gradbenega odpadka

Odvoz gradbenih odpadkov in ruševin, ki nastanejo pri prenovi stanovanja, hiše ali kopalnice opravljamo s kamionom prekucnikom (kiper). Gradbene odpadke odvažamo na smetišče in centre za predelavo takšnih odpadkov.

Gradbeni odpadni material (opeka, beton, keramika, omet idr.) mora biti pripravljen ločeno od drugih odpadkov (les, papir, plastika,izolacija idr.) zaradi lažjega nakladanja in ločevanja odpadkov na odlagališčih. Nakladanje na kamion lahko poteka ročno (lopata, samokolnica, vedra) ali pa strojno z nakladalnikom. Če želite lahko pred pričetkom del pridemo na ogled, kjer se dogovorimo o načinu odvoza in nakladanja, ter seveda o ceni.

Odvoz gradbenega odpadka

odvoz gradbenega materiala odvoz gradbenih odpadkov odvoz na deponijo gradbeni odpadki prevoz odpadkov gradbeni material odvoz lesa ločevanje odpadkov

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!
Na voljo smo vam vsak delovni dan
od ponedeljka do petka med 8.00 – 18.00 uro in v soboto od 8.00 – 13.00 ure.

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.